Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu - Yasak Elma Nin Lila Si Aysegul Cinar In Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu Tarafindan Bicakla Yaralandigi Ortaya Cikti : Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti.

Ayşegül Çınar Furkan Çalıkoğlu - Yasak Elma Nin Lila Si Aysegul Cinar In Eski Sevgilisi Furkan Calikoglu Tarafindan Bicakla Yaralandigi Ortaya Cikti : Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti.. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Çalıkoğlu elindeki bıçakla etraftakilere saldırdı. Beyoğlu'nda bir mekanda meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar ile arkadaşı furkan çalıkoğlu, polis i̇fadeye göre çalıkoğlu birden 10 tane çalışan bana saldırdı. Bir süredir furkan çalıkoğlu ile birlikte olan ayşegül çınar, geçtiğimiz cuma sevgilisiyle etiler'de bir lokantaya gitti. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi.

Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalktı. Geceyi karaköy polis merkezi'nde geçiren furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar savcılığa sevk edildi. Furkan çalıkoğlu kimdir, ayşegül çınar kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne ile suçlanıyor? Ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi, bir mekanda çıkardığı olayla gündeme geldi. Polis ekipleri furkan'ın izini bulurken çalıkoğlu, silahla polise direndi ve yeniden kaçtı.

Aracinda Yasakli Madde Bulunan Yasak Elma Dizisinin Oyuncusu Aysegul Cinar Diziden Cikarildi Aysegul Cinar Kimdir
Aracinda Yasakli Madde Bulunan Yasak Elma Dizisinin Oyuncusu Aysegul Cinar Diziden Cikarildi Aysegul Cinar Kimdir from i.haberglobal.com.tr
Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalktı. 12 kişiyi bıçakla yaralayan furkan çalıkoğlu'nun kim olduğuna dair arama motorlarında sorgulama yapılıyor. Aracında uyuşturucu madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, bu durumdan eski erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu'nu sorumlu tutmuştu. Geceyi karaköy polis merkezi'nde geçiren furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar savcılığa sevk edildi. Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, i̇stanbul beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine içki döküp tehdit etti. .7 mart 2021 tarihinde ayşegül çınar'ın aracında yakalanan uyuşturucu sebebiyle gözaltına alınması olayı ile ilgili olarak müvekkilimiz furkan çalıkoğlu'nun uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur.

.lila'yı oynayan ayşegül çınar, geçen hafta cuma akşamı sevgilisi furkan çalıkoğlu ile etiler'de bir lokantaya gitti.

Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. + beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, i̇stanbul beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Çevredekiler ayşegül çınar'ı sakinleştirip 155'i aradı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. 7 mart 2021 tarihinde ayşegül çınar'ın aracında yakalanan uyuşturucu sebebiyle gözaltına alınması olayı ile ilgili olarak müvekkilimiz furkan çalıkoğlu'nun uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur. Durumu fark eden furkan çalıkoğlu kaçtı. Alınan son dakika haberlerine göre oyuncu ayşegül çınar, sevgilisi furkan çalıkoğlu ile yemek için bulunduğu restoranda kavga çıktı. .oyuncu ayşegül çınar, uyuşturucu maddeyi eski erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu'nun aracına koyduğunu iddia etmişti. Beyoğlu'nda bir mekanda meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar ile arkadaşı furkan çalıkoğlu, polis i̇fadeye göre çalıkoğlu birden 10 tane çalışan bana saldırdı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti.

Çevredekiler ayşegül çınar'ı sakinleştirip 155'i aradı. Çift bir süre sonra tartışmaya başladı. Gözaltına alınan furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar, parmak izi tespiti için beyoğlu i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne götürüldüler. Çalıkoğlu elindeki bıçakla etraftakilere saldırdı. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

5egkm6 Nfsz70m
5egkm6 Nfsz70m from icdn.ensonhaber.com
Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine içki döküp tehdit etti. Ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi, bir mekanda çıkardığı olayla gündeme geldi. 2018 yılında 'yasak elma' dizisinde oynarken uyuşturucu bulundurmak nedeniyle oyuncu kadrosundan çıkarılan ayşegül çınar, uyuşturucu maddeyi aracına sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun koyduğu iddia. Yasak elma dizisiyle tanınan oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu ekibi sevk edilirken, çalıkoğlu ve ayşegül çınar, ifadeleri alınmak üzere karaköy polis merkezi'ne götürüldü. Geceyi karaköy polis merkezi'nde geçiren furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar savcılığa sevk edildi. Çevredekiler ayşegül çınar'ı sakinleştirip 155'i aradı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Çift bir süre sonra tartışmaya başladı.

İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı.

Ekipler tarafından güçlükle durdurulan çalıkoğlu ve çınar, gözaltına alındı. Polis, çalıkoğlu'nu durdurmak için aracının lastiğine ateş etti. Aracında uyuşturucu madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, bu durumdan eski erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu'nu sorumlu tutmuştu. Beyoğlu'nda bir mekanda meydana gelen olayın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar ile arkadaşı furkan çalıkoğlu, polis i̇fadeye göre çalıkoğlu birden 10 tane çalışan bana saldırdı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Gözaltına alınan furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar, parmak izi tespiti için beyoğlu i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne götürüldüler. .soruşturmada adı geçen furkan çalıkoğlu, oyuncu ayşegül çınar'ın evine gitti ve aralarında bir tartışma yaşandı. Ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi, bir mekanda çıkardığı olayla gündeme geldi. Çalıkoğlu elindeki bıçakla etraftakilere saldırdı. + beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Aralarında polislerin de bulunduğu 9 kişi, çalıkoğlu ve çınar'dan şikayetçi oldu. Ünlü dizi oyuncusu ayşegül çınar gözaltına alındı. Oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı.

Geceyi karaköy polis merkezi'nde geçiren furkan çalıkoğlu ve ayşegül çınar savcılığa sevk edildi. Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalktı. Bir süredir furkan çalıkoğlu ile birlikte olan ayşegül çınar, geçtiğimiz cuma sevgilisiyle etiler'de bir lokantaya gitti. .oyuncu ayşegül çınar, uyuşturucu maddeyi eski erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu'nun aracına koyduğunu iddia etmişti. Aracında uyuşturucu madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, bu durumdan eski erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu'nu sorumlu tutmuştu.

Arabasinda Uyusturucu Madde Bulunan Oyuncu Aysegul Cinar Adliyeye Goturuldu Son Dakika Magazin
Arabasinda Uyusturucu Madde Bulunan Oyuncu Aysegul Cinar Adliyeye Goturuldu Son Dakika Magazin from foto.sondakika.com
Çalışanlar ve furkan çalıkoğlu arasındaki kavga devam etti. Aralarında polislerin de bulunduğu 9 kişi, çalıkoğlu ve çınar'dan şikayetçi oldu. 7 mart 2021 tarihinde ayşegül çınar'ın aracında yakalanan uyuşturucu sebebiyle gözaltına alınması olayı ile ilgili olarak müvekkilimiz furkan çalıkoğlu'nun uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur. Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalktı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine içki döküp tehdit etti. Ünlü oyuncu ayşegül çınar ve sevgilisi, bir mekanda çıkardığı olayla gündeme geldi. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi. Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, sevgilisi furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

+ beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından gözaltına alınan oyuncu ayşegül çınar serbest bırakılırken, erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Çalıkoğlu elindeki bıçakla etraftakilere saldırdı. Ünlü oyuncu ayşegül çınar'ın eski sevgilisi furkan çalıkoğlu, i̇stanbul beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Çevredekiler ayşegül çınar'ı sakinleştirip 155'i aradı. Furkan çalıkoğlu, ayşegül çınar'ın üzerine şarap döküp tehdit etti. Çift bir süre sonra tartışmaya başladı. Alınan son dakika haberlerine göre oyuncu ayşegül çınar, sevgilisi furkan çalıkoğlu ile yemek için bulunduğu restoranda kavga çıktı. Oyuncu tuvalete gitme bahanesiyle masadan kalktı. Aracında uyuşturucu madde bulunan oyuncu ayşegül çınar, bu durumdan eski erkek arkadaşı furkan çalıkoğlu'nu sorumlu tutmuştu. İddiaya göre, dizi oyuncusu ayşegül çınar, otelin restoranında sevgilisi furkan çalıkoğlu ile tartıştı. Çevredekiler ayşegül çınar'ı sakinleştirip 155'i aradı. Sihirli davet adlı filmde boy gösteren ayşegül çınar, geçtiğimiz yıl başında, restoranda tartıştığı eski sevgilisi furkan çalıkoğlu tarafından tehdit edildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu. Çift bir süre sonra tartışmaya başladı. Aracında yasak madde bulunan ayşegül çınar gözaltına alındı ve verdiği ifadede sevgilisi furkan çalıkoğlu'nun kendisine kumpas kurduğunu söyledi.

7 mart 2021 tarihinde ayşegül çınar'ın aracında yakalanan uyuşturucu sebebiyle gözaltına alınması olayı ile ilgili olarak müvekkilimiz furkan çalıkoğlu'nun uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur ayşegül çınar. Ekipler tarafından güçlükle durdurulan çalıkoğlu ve çınar, gözaltına alındı.

Posting Komentar

0 Komentar